måndag 28 juni 2010

JP Hobby=BlogCandy


Inte kan man motstå lite godis...JpHobby bjuder på godis fram till den 24 juli.Mumsfilibaba!

BlogCandy hos Bumlebee



Hos Bumlebee´s så lottas ett rejält paket med varor för minst 1ooo kr. Dies,stämplar ,chipboard,div decosar,rubons,sprymist,blommor, band,stickers mm....Det låter som ljuv musik i mina öron ;o)Fram till den 10/7 12.00 så har alla chansen att delta.

onsdag 23 juni 2010

Ett år äldre

Ja då var man ett år äldre igen men klokare vet jag väl inte ;o). Har fått så mycket fina saker och många underbara kort som jag kommer att fota idag. Tack för att Ni finns alla mina vänner och familj. Många kom för fika och det roliga vara att det var en jämn ström av besökare vilket gjorde att jag kunde sitta ner och prata med alla. Idag blir en slappdag och en del förberedelser för midsommarfirande...kanske lite pyssel till Svensk Scrapbookings MidsommarCrop...jo så får det nog bli!

söndag 20 juni 2010

Alla 9 utmaningarna från Jp´s CC

Kolla alla mina utmaningar från Jp´s CC i nedanstående inlägg. Nu kastar jag mig över Svensk Scrapbooking´s CC istället, för inte kan man missa en sån grej...Nä inte alls. Märks det att jag är inne i värst pyssel-stimmet just nu ;o)

Jp´s CC Elegant och/eller ett stilrent kontor

Jp´s CC sista utmaningen var att scrappa stilen elegant och eller stilrent kontor...lite kryptiskt men jag "lånar" texten från forumet som förklaring...(tanten börjar känna sig lite trött nu)

"Utmaning: Här ska ni altra eller göra en LO eller ett kort med tema. Antingen så är det elegans som gäller eller så låter du dig inspireras av ett typiskt tråkigt kontor. Elegans kan ju vara allt ifrån vackra rosor till dekorativ spets medan ett kontor kanske innehåller raka linjer, halvt tråkiga färger, dokument och övrig enkelhet. Alternativet är att kombinera elegans med det stela "

Jag gjorde en Lo på detta viset blev den:

Jp´s CC Färgutmaning


Jp´s CC färgutmaning där alstret skulle bestå av färgerna brunt, orange och blått...Det bidde en Lo-sing.

Jp´s CC Kortutmaning


Jp´s CC Kortutmaning där man bara fick använda ett lager papper. Inga 3-D kuddar eller annat som stack ut från papperet, eller blommor mm. Svårt men jag gjorde ett kort med div stämplar och mist...Nja inte blev jag nöjd men men, ett bidrag blev det iallafall. ;o)

Jp´s CC Titelutmaning

Jp´s CC Titelutmaning där titeln enbart fick bestå av siffror, i mitt fall ett dopdatum,

Jp´s CC Bingo

Jp´s CC Bingo utmaning så valde jag raden punch, blommor och bling

Jp´s CC Julkort utan julpapper

Jp´s CC Julkort utan julpapper i min version:

Jp´s CC Lift eller Case

Jp´s CC Lift eller Case så blev detta alster min version:

Jp´s CC En skiss - 2 alster

Jp´s cc En skiss - 2 alster där man skulle göra två olika alster efter samma skiss. I mitt fall blev det en Lo och ett kort. Har lånat skissen från Jp´s.
Lo
Kort

Jp´s CC Motsatser attraherar


Första utmaningen Jp´s CC = Motsatser attraherar . I mitt fall blev det ett jättelitet kort och en stooor rubrik. Rena snabbscrappen ;o)

Tack Victoria och Daniel

Med dåligt väder, bra på Tv och dessutom Jp´s CC så gjorde jag klar alla deras utmaningarna till V&D´s bröllopsfirande i bakgrunden. Visst va´dom vacker...Nja inte mina alster utan kronprinsessan & hennes prins. Må de leva lyckliga i alla sina dar.

lördag 19 juni 2010

Creative Nenne´s BlogCandy


En underbar Blog Candy har Creative Nenne med inte mindre än 25 papper från Sassafrass och med tillhörande dekos. Me like a lot! Fram till den 11 juli har man chansen för då dras en vinnare!

Candy-time


Scraplagret lottar ut en massa stämplar(28 st !!!!). Klart man vill vara med på det! Fram till den 25 juni har alla chansen.

Tur som en tok

Jag hade turen att vinna i utlottning i kategorin Bröllop hos Scrap och Tryck´s cc. Ja och bröllop lär väl vara temat för dagen. Lycka till och grattis till Victoria och Daniel idag!

fredag 18 juni 2010

Bröllops-Scrap

Hoppas inte KronprinssessanViktoria och Daniel tar illa upp, men det pågår två CyberCrop samtidigt (se inlägget före) och dessutom så drar idag Svensk Scrapbooking igång sin Midsommarcrop som räcker till den 27 juni!
Snacka om stressigt så det blir inte annat än att sitta och titta på kungabröllopet i bakgrunden och "scrappa järnet"....som tur är så utlovas dåligt väder. Perfekt!

onsdag 16 juni 2010

Ligger i startgroparna...

Ja nu ligger man i startgroparna för ytterligare CyberCrop. Denna gången är det hos JpHobby som tjuvstartar ikväll kl 22.00. Ska försöka vara med så mycket som möjligt ;o) Vi ses väl på forumet....

måndag 14 juni 2010

En ny blogg har sett sitt ljus...

Lagom till Scrap och Tryck´s CC och sommarlovet så startade Lill-Hozzan en scrapblogg, så gör ett besök hos henne och se hennes scrapalster. Må vara min dotter och man ska inte skryta men hon är grymt duktig för sina 13 år! Hon måste brås på sin far!?!

Dax att städa...

Ja med ett vardagsrum som ser ut som ett slagfält så är det denna dags utmaning. Kreativt kaos eller vad sägs?.....

söndag 13 juni 2010

9 Liftutmaning och10 alterutmaning

Det blev till att skapa de 2 sista bidragen oxå i Scrap och Trycks CC. Deltävling 9 var en liftutmaning och mitt resulterade i ett kort


Utmaning 10 och den sista var en Alterutmaning. Jag hade en ide om att altra askar ihopsatta till en tårta och kanske har jag sett för mycket på programmet Cake Boss...;o) vem vet. Det blev iallafall en ny förvaring till "skruffs"...läs småprylar...i pysselrummet.

Scrap och Tryck´s CC

Vi har roat oss att delta i Scrap och Tryck´s CC under helgen. Har två utmaningar kvar så kanske jag "sätter tänderna i dessa två oxå under dagen. Ha en skön söndag!
Här kommer då alla alster hitills:

Deltävling 1 Skiss LO



Deltävling 2 kortskiss


Mitt resultat:




Deltävling 3 Monokromatisk Lo

Gör en monokromatisk LO i brunt!
Jamen då gjorde jag det.




Deltävling 4 Monokromatiskt kort

Gör ett monokromatisk kort i rosa.



Så bidde det...

Deltävling 5 Bingo

Jag valde raden:
Mönstrat papper
Klädnypa
Stickers
Knappar

Resultat:



Ja hon gillade att "Disha"...Hon brås då inte på mamman sin ;o)


Deltävling 6 Måste / Får inte
Skapa en layout eller ett kort efter följande kriterier:

MÅSTE VARA MED: - Minst 6 blommor - Fjäril - Cirklar - Metalldekoration

FÅR INTE VARA MED: - Band och spets - Knappar - Rivna kanter - Kakservett


Jag gjorde så gott jag kunde ;o)






Deltävling 7 Tema Bröllop
Skapa ett kort, en LO eller altra något på tema bröllop! (Fri tolkning)

Mitt bidrag


Deltävling 8 Annorlunda kortvikning

Jag gjorde ett flaskkort då det passade så bra när vi skulle på fest.


Jamen som sagt två utmaningar kvar...




söndag 6 juni 2010

Stellas Deltävling 6 Valfri LO

Jag citerar min sambo..."Men Du, nu börjar det bli snygga papper"....och inte tror jag att det var det prickiga han menade ;o)

Det kändes direkt som om fotot var självskrivet till det papperet. Hornet uppe i vänstra hörnet är ett foto som jag har figurklippt och originalet hänger hemma på vardagsrumsväggen.
Denna Lo resulterade i ett 3:e pris så ytterligare vinst lär trilla in i brevlådan här framöver.
Ha en trevlig Nationaldag förresten!

lördag 5 juni 2010

Stellas Deltävling 5 Rubriken


I den här utmaningen fick man välja på 4 olika rubriker och jag valde "Jag kan själv"...Fotot får tala för sig själv och symboliserar "barnarbete" på hög nivå eller kanske borde jag skriva låg nivå. Det skall läras i tid det som krokigt ska bli...

fredag 4 juni 2010

Stellas Deltävling 4 LO Måsten

I deltävling 4 så måste följande saker ingå:
-Minst 3 mönstrade papper

-Minst 3 blommor varav ett ska ha riven kant

-Journaling

-En rund form

-Bling

-Minst 2 fotografier

-Band

Sagt och gjort. Mitt resultat gillades av Juryn och denna fick jag ett 1:a pris för. Jag kan lova att jag blev superglad!


Ha en trevlig helg

torsdag 3 juni 2010

Stellas Deltävling 3 Kortskiss

Krånglar inte till det så mycket utan så här blev mitt resultat i förhållande till kortskissen.

onsdag 2 juni 2010

Stellas Deltävling 2 Valfritt kort



Bidrag till det valfria kortet i mitt fall blev ett Stafflikort. Alla mina papper kom från ett kit med papper från märket Paper Loft. Mumsfilibaba säger jag bara. Underbara papper vart endaste ett. Jag "klämde" in lite tyll på det med.

tisdag 1 juni 2010

Nu har det äntligen hänt...

Vaddå? Jo jag har fått ett 1:a pris hos Stellas. Superkul när det mesta annars känns trist. Hade även äran av att få ett 3:e pris för en annan Lo. Men jag börjar väl i rätt ordning och lägger in mina bidrag i turordning, så nu blir det lite nya alster här i bloggen framöver. Me like schemalagda inläggsmöjligheten. ;o)
Deltävling 1 Ordet:Liten
I denna utmaning så skulle man scrappa ordet liten och utgå ifrån det. Min Lo blev en orgie av tyll. Det kanske inte syns så tydligt på bilderna men det är tyll runt om hela Lo:n. Min Lo fick undertiteln "Lill-Anna" då jag just kallades för det när jag var liten. Varför? Jo min mormor bar oxå namnet Anna. Däremot så kan man inte kalla min mammas frisyr för Liten...