torsdag 30 juni 2011

Till lilla Rutan

Till glädje för oss alla så var vi på dop i söndags. Lilla Rut skulle döpas och gåvorna blev en korg...som jag glömde att fota, men de alster som jag skapade själv glömde jag inte att föreviga. En ask till skallran och ett kort att hänga fast på korgen. Detta blev resultatet.

måndag 27 juni 2011

Linda Horn´s Kortswapp

För att utveckla mitt kortmakeri så gick jag med i ytterligare en kortswapp hos Linda Horn.Dessa underbara kort har kommit fram till den 22:a så det kanske dimper ner några till i brevlådan, vem vet...




Dessa kort från Cattis, BI, Linda och Cecilia. Tack tjejer för underbara kort och "smågodis".



Dessa kort från Pernilla,Gunilla,Kim och Johanna. Tack även till Er brudar för fina kort och "godis".



Dessa två "snoffsiga" och fina kort kommer från: Maya/Miffot, och Inga.

Alla korten pryder nu vårt pysselrum på bästa plats.

söndag 26 juni 2011

Kort från 2 sötingar

Fortsätter mina inlägg med grattiskort som jag fått. Denna gång från 2 av mina vänner som jag träffat just pga av denna hobby...och nu blir de aldrig av med mig ;o). Från Kicki kom detta vackra kort


Carina levererade detta själv på moppen, den coola bruden;o)

Tack för att Ni finns tjejer♥

lördag 25 juni 2011

Pyssel.nets Kortswapp - Ett långt inlägg

Ännu ett år har gått och nu närmar man sig att flytta på hemmet med stormsteg...;o) Nä inte än för man blir aldrig äldre än den mentala åldern så det så. Jag har iallafall varit med i Pyssel.net´s härliga födelsedagskortswapp och följande bedårande kort har tillägnats mig...Tack också för alla fina gåvor som trillade ur kuverten förutom kort:
Babsan 74









Mamapuh

Dolores


Rakaela

Malinus

Liza

Rullfia

Puh och hajarna


Incaos

Henrietta

Inger

fredag 24 juni 2011

Glad Midsommar!

Vill bara önska en trevlig Midsommar! Själv så ska jag ha en....http://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0

söndag 12 juni 2011

Tacksamhet och tomhet



Jag känner mig både fylld av tacksamhet men också med tomhet när insikten om att Pappa är borta. Varför, och varför dessa dubbla känslor? Det blir så många fler känslor när någon man tycker om väljer att avsluta sitt liv. Känner jag skuld, om jag kunde ha gjort någonting mera? Nej inte alls för jag vet att jag har funnits där för mina föräldrar likväl som de har funnits där för mig. Men min pappa hade kommit till insikt om att hans sista tid skulle präglas av demenssjukdom och med kunskapen om mammas alzheimersjukdom så ville han inte bli som henne och han tog beslutet att avsluta sitt liv, därav tomheten. Ett beslut som jag nog aldrig kommer att acceptera men däremot att respektera för att det var hans vilja. Jag har valt att skriva om detta i min annars så pysselrelaterade blogg för att kanske finnas där för någon annan av Er mina pysselvänner som upplevt begreppet självmord, då det inte är första gången som detta drabbat mig och mina närmaste. Det finns ofta en rädsla för att beröra detta ämne vilket jag personligen tycker är helt fel att inte berätta eller att prata om.


Hur och Varför då känslan av Tacksamheten i allt denna sorg? Jo det är för att jag nu tror att han fått frid. Tacksamhet också för att så många bryr sig, både i den "verkliga världen" och här i cybervärlden. Var rädda om varandra för man vet aldrig hur länge man har varandra. Minns också mina ord om att "små guldkorn också blir till guldtackor."



Har ju tidigare berättat om att mitt skapande är min meditation och därför så skapade jag detta kort ikväll med inspiration av dessa tankar och de lila syrener som blommar utanför mitt pysselfönster och som dessutom blev ett passande bidrag till 100%Norr och deras 26:e utmaning.

fredag 10 juni 2011

Begravningsdag

En tung dag men ändå så mycket lättare när man har familj släkt och vänner som stöttar. Jag vill tacka för alla fina kommentarer och mail som jag fått. De värmer mitt hjärta.
Ett bokslut i och med begravningen som vi har idag. Allt är fixat utom att stryka kläderna, helst skulle man vilja vara utan, för termometern visar på 45.8 grader i solen och då är kl bara 9 på morgonen.... Vill bara avsluta med att säga Fånga Dagen och var rädda om varandra!


Min Pappa


Pratsam
Arbetsam
Pålitlig
Plikttrogen
Ambitiös


Driftig
Underfundig


Ärlig
Rolig

Snäll
Ansvarsfull
Klurig
Noggrann
Alert
Duktig