lördag 30 juli 2011

Hallå i Sveriges avlånga land...

Jodå jag har fortfarande livet i behåll- ifall det är någon som undrar. Det tar ett tag att komma tillbaka till ett normalt liv igen efter det som hänt under våren. Vissa dagar funkar helt Ok och andra dagar förstår jag inte om det är sant och allt känns helt tomt och konstigt, dvs ett alldeles normalt sorgearbete.

Om jag pysslat något - inte mer än nöden kräver. Har tagit paus och så har även lusten för att pyssla gjort. Det måste man tillåta sig att acceptera när det är så. Känns ändå bra att jag deltar i de två kortswappar som jag gör för att inte helt tappa greppet. Har gjort ett par kort som kommer att visas upp efter den 1/8 då flera av swappdeltagarna fyller år. Har lagt in på schemalagda inlägg...Det gillar jag. Annars tycker jag att det har varit lite "strul" med bloggen ett tag, både att kommentera hos andra och att göra inlägg. Fler som haft detta problem!?!

Ha nu en bra helg i Juli´s sista timmar och var rädda om varandra

söndag 17 juli 2011

Ett bra att ha kort



Ett kort av spillbitar blev skapat ikväll. Har kommit på att det är jättekul att skapa av det som ligger på mitt pysselbord. Kan rekommendera detta då man samtidigt får städat på sitt bord. Detta är kort nr 28 för 2011.

lördag 16 juli 2011

Hakar på...



Ja nu hakar jag på min vän Kicki med att göra 100 alster utan att köpa en massa pysselgrejor. Det finns dock en del förbehåll och det är div förbrukningsmatrial, Cardstock, presentkort och mitt LYHK-kit. Har kommit på att man har alldeles för mycket saker både pysselrelaterade och i övrigt. Har börjat rensa inför Pysselhäxornas nästa träff och loppisen.


Ha en skön helg

torsdag 14 juli 2011

Svärmor fyller år



Hemma på snabbvisit och gräsklippning så fyller svärmor år och med paketet inslaget i svart/vitt/turkost så nördig som jag är så måste kortet matcha. Snabbgjort med spillbitar och diverse dekos som låg och "skräpade" på skrivbordet. Faller under kategorin snabbscrap. Ha en skön dag.

onsdag 6 juli 2011

Ibland måste man....



Göra något roligt. Fika i Göteborg mitt i Umeå. Tänker du nu att nu har "kärringen" blivit snurrig så kunde det nog varit sant, men det finns ett café i Umeå som just heter Göteborg. Tillsammans med dotter och en kompis käkade vi där och sedan drog vi ner mot centrum tillsammans med tusentals andra för att lyssna på.....ORUP. Yes me like. En kult-artist i mina öron. Kvällen bjöd på ett underbart varmt väder och då är det bara lägga allt annat åt sidan och bara njuta av stunden. Tycker bara synd om "gubben" som måste jobba i denna värme men bara tills imorgon kväll för då drar semestern igång.

Kram till alla och var rädda om varandra.

lördag 2 juli 2011




Ett kort dök upp några dagar efter min födelsedag. Tack Mia både för kort och godis. Nu saknas bara 5 av 16 kort;o)