fredag 31 augusti 2012

Huge GiveAway

 
 
 
Oopps i sista minuten så tipsar jag om Ingvild Bolmes firande av sin nya blogdesign. Massor av   finfina saker från Prima lottar hon ut.
 
 
 
 
 
 

onsdag 22 augusti 2012

Ringrostighet och Hur gör man...

Ska försöka sätta mig en stund vid pysselbordet i "Studion" men hur fanken gör man....har inte papperspysslat på superduper länge så ringrostig är bara förnamnet. Känns ganska bra att ha laddat lite men kanske skulle det vara bra med en utsortering till Pysselhäxornas loppis den 1 sept...Japp så får det bli.

Ha en bra dag i solskenet.

måndag 6 augusti 2012

Carl Malmsten och tjuvar


Temat denna gång hos Skrotboken var Carl Malmsten, känd svensk designer. Gillar jättemycket de fina stolarna "Lilla Åland". Det visade sig att de gjorde tjuvarna också då de bröt sig in i mitt källarförråd en gång i tiden. Synd var att de lämnade en stol kvar och den har jag fortfarande i min ägo. Jag behövde inte tänka vad motivet skulle vara på min LO utan ut med stolen på altanen och fotade den ensamma stolen. Kika in och se vad de andra inspiratöserna har gjort och så här blev min LO. Ha nu en bra dag och här har vi faktiskt sommar idag, tro det eller ej....men så är industrisemestern över oxå ;o)


lördag 4 augusti 2012

Jodå det flyter på....

Inte kan man påstå att man nött upp sina badkläder denna sommar....eller vad man nu kan kalla det...Åja inte lönt att lägga energi på något man inte kan göra något åt utan det är bara att flyta på. ;o)

Lite pyssel för Skrotboken med tema vatten känns väl rätt fyndigt och passande i dessa tider.Kolla här vad alla inspiratöser har fixat med. Mitt bidrag blev en sida i min Art Journal om att hålla huvudet ovanför ytan....så trampa på.