tisdag 26 augusti 2014

Äppel, päppel...

Har massor av äpplen i de äppelträd vi har så det blir nog både äppeldricka och en del äppelkaka skulle jag tro. Temat hos Skrotboken är äppelinspirerat och till detta tema gjorde jag ett kort med en teknik där man lägger pappersremsor i ett visst mönster. Faktiskt mycket enklare än det verkar.  Känns som om hösten kom ganska så snabbt och personligen hoppas jag på lite sensommarvärme innan den riktiga kylan kommer.

lördag 16 augusti 2014

Cykel och metall

Hos Skrotboken har temat varit att ha med någon form av cykel och något av metall på sitt alster. Jag hittade gem i form av cyklar för en billig peng på den lokala mathandlaren och tillsammans med en pil i metall och lite washitejp så var mitt kort klart. Ha en fin helg.

torsdag 14 augusti 2014

Kanske dax att skaka om lite

Sommaren börjar nu bli sensommar och då är det dax att damma av all spindelväv i denna blogg. Efter en underbar sommar så känns det skoj att städa upp i pysselrummet, som alldeles grott igen, och hittar då  en del alster som också måste fram i dagsljuset och som visats hos Skrotboken.  Här kommer de nu utan nån ordning på hur de varit inlagda utan ta gärna en titt och se vad som skapats genom att klicka på länken, Glöm inte att titta på alla de tekniker som visas hos Skrotboken och  vilket är en skattgömma i sig.
Tema Grattis

Tema kryddörter

Tema Flaggor och Vimplar

Tema "kors och tvärs"